Katalog nábytku
Přihlásit se

Prihlásit se k svému účtu Create an account if you do not have

Přihlásit se Registrace

Jak zařídit dům stylově a pohodlně na podzim

aké jsou módní styly na podzim

Přírodní téma zůstává v módním světě nábytku aktuální po dlouhou dobu. Tento podzim jsou v módě přírodní materiály, na prvním místě seznamu je dřevo. Spolehlivost, šetrnost k životnímu prostředí, dlouhá životnost ー to jsou charakteristiky takového nábytku. Kromě materiálu jsou aktuální přírodní motivy v různé formě, textuře a barevných variantách.

V současné době jsou v trendu následující designy:

Minimalismus. K vytvoření takové atmosféry se používá jednoduchý nábytek, bez zbytečného dekoru a detailů. Veškeré předměty musí být kvalitní a funkční.Přednost se dává hladkým rovným povrchům.

High-tech. Módní interiéry jsou tvořeny výlučně přísnými tvary, přímými liniemi a modely, které vyvolávají pocit prostoru. Nábytek je bez přebytečných detailů, s lesklými hladkými povrchy a chromovanými prvky. Veškeré předměty se vyznačují kompaktností a pohodlím.

Klasika. Charakteristickým rysem takového interiéru je vytříbená, symetrická a proporcionální atmosféra. Nábytek by měl vypadat luxusně a pohodlně. Používají se dekorativní prvky a ozdoby (například řezby nebo kování). Aristokratický vzhled výrobkům dodávají hladké linie a elegantní tvary. Veškeré moderní dekorace v klasickém stylu se vyznačují funkčností a pohodlností.

Loft. Charakteristické pro tento styl jsou průmyslové dekorace, víceúrovňové osvětlení a minimum nábytku. Skvěle se hodí modulární modely a transformátory. Hlavní důraz v prostoru v tomto směru je kladen na funkčnost.

Typickou podzimní útulnost dodají interiéru rustikálními motivy. Pro vytvoření tohoto stylu v bytě nebo domě se používá skříňový nábytek z masivu a také s dřevěnou dýhou. V kuchyni a jídelně bude vhodný např. příborník nebo kredenc, v ložnici můžete umístit komodu. Křesla a pohovky jsou vhodné s koženým nebo látkovým čalouněním, musí být velké a mírně hrubého tvaru.

Oblíbené barvy podzimu

Barvy tohoto ročního období jsou klidné, plné světla a velmi krásné. Designéři často používají tuto paletu v interiéru. A není divu, protože syté nebo tlumené podzimní tóny vytvářejí útulnou a pohodlnou atmosféru.

Při výrobě nábytku se tradičně používají hnědé, tmavě oranžové barvy a barvy písku. Tyto odstíny jsou spojeny se stabilitou, spolehlivostí, dobrou náladou. Takové předměty interiéru vypadají harmonicky v jakémkoli stylu, jsou zvláště vítány v klasicismu, baroku, art deco.

Žlutá barva je jednou z dominantních podzimních barev. Nejoblíbenější odstíny v dnešní době jsou:

  • okr;
  • oranžový;
  • slámový;
  • hořčicový;
  • citronový;
  • šafránový;
  • vanilkový;
  • jantarový;
  • medový.

Barvy slunečného podzimu pomáhají k stimulaci duševní aktivity, jsou spojeny s teplotou a pohodlím. Jsou v dokonalé harmonii s jinými tóny. Pro vytvoření podzimního útulného prostředí si můžete pořídit čalouněný nábytek s potahem, například hořčicové nebo citronové barvy. Veškeré odstíny žluté barvy zlepšují náladu, vyvolávají pozitivní emoce, což je nezbytné v tak chladném a temném ročním období.

Jak vybrat vhodný nábytek

V dnešní době je v módě nábytek podle vaší nálady. Aktuálními jsou transformační modely a modulární předměty interiéru. Čalouněný nábytek, úložné systémy, pracovní stůl ー všechno se snadno a rychle přesouvá, což umožňuje měnit atmosféru v místnosti v závislosti na náladě nebo situaci.

Transformační a modulární modely jsou skvělé pro kuchyň. Toto řešení umožňuje co nejvíce racionálně uspořádat prostor a vytvořit útulnou atmosféru, která je tak nezbytná na podzim.

Modulární nábytek se stává ideálním řešením pro interiér jakéhokoli pokoje, je obzvláště vhodný pro předsíň. V mnoha bytech je to nejmenší prostor, takže kompaktní, ekonomické a funkční prvky se perfektně vejdou do malého prostoru.

Co se týče čalouněného nábytku, je nyní v módě potah ze sametu, veluru a zejména tkaniny boucle. Pokud to prostor umožňuje, je vhodné si pořídit velkou pohovku, křeslo, taburet nebo jen měkký koutek. Tyto prvky pomáhají vytvořit stylový a útulný prostor, kde se bude ráda scházet celá rodina při podzimních večerech.

Návrháři doporučují kupovat čalouněný nábytek nejen do obývacího pokoje. Malé pohovky vypadají stylově v hale, dále lze umístit tabutery v jakékoliv místnosti. V módě je jemnost stylu a to nejlépe odpovídá podzimní náladě.

Veškeré varianty nábytku pro vytvoření útulného a stylového domova lze snadno najít v katalogu na našem webu. Internetový obchod Dubok.com.ua spolupracuje s nejlepšími ukrajinskými výrobci. Obrovský sortiment (více než 1 milion výrobků) umožňuje vybrat si vhodný nábytek, který vyhovuje jakémukoliv vkusu. Vybírejte si moderní, stylové modely pro vylepšení vašeho interiéru a podzim už nebude vypadat nudně a ponuře.

Kategorie produktů

Přečtěte si také

Jak rychle odstranit škrábance z nábytku Jak rychle odstranit škrábance z nábytku I ten nejdražší a nejkrásnější nábytek není chráněn před drobnými vadami, jako jsou škrábance a trhl
Jak doma rychle a kvalitně vyčistit pohovku Jak doma rychle a kvalitně vyčistit pohovku Většina z nás tráví hodně času pravidelným uklízením. Úklid se však často omezuje pouze na odstraňov
Vlastnosti nábytku z laminované DTD Vlastnosti nábytku z laminované DTD Laminovaná DTD je materiál, ze kterého se vyrábí lví podíl nábytku ve středním a rozpočtovém segment
Výhody a nevýhody mechanismu rozkládání pohovky typu Delfin Výhody a nevýhody mechanismu rozkládání pohovky typu Delfin Výběr rozkládacího čalouněného nábytku je v dnešní době velmi oblíbený. Pro zákazníky, kteří mají ma
Vyberte si možnosti půjčky
Úvěrový plán Počet splátek Měsíční platba Podmínky pro půjčku
  • K úhradě s DPH: 0
  • Měsíční platba: 0

*Úvěrová kalkulačka pro přibližnou měsíční splátku

Přihlásit se
Obnova hesla

Přihlášení přes sociální sítě

Nemáte účet Registrace
Obnova hesla
Zašleme vám SMS s novým heslem
Registrace

Přihlášení přes sociální sítě

Máte účet  Přihlásit se
Úspěšně odesláno

Děkujeme za vaše kontaktování.
Brzy vás budeme kontaktovat, abychom to potvrdili.

Děkujeme za přihlášení k odběru!

Potvrďte svůj e-mail na zadaný e-mail

Zpětná vazba
Doba provozu call centra Po-Pa: 8:00 – 16:00
So, Ne: zavřeno
Servisní oddělení +420 777 831 293 service@dubok.cz
Vyberte vaše město
Upravit objednávku
Částka
  • Zboží: 0
  • K úhradě s DPH: 0 Kč